Du kan bidrage med materiale til TUMULT. Hvis du har en god historie, på skrift eller i billeder, kan du sende den til os. Skriftligt materiale kan være både journalistisk og skønlitterært. Vi tager alt indsendt materiale seriøst og tager stilling til, om det kvalitetsmæssigt egner sig til TUMULT. Der er ingen emner eller historier, der ikke passer ind her. Dog bringer vi ikke direkte stødende, diskriminerende eller krænkende materiale. Hvis du er grafiker og interesseret i at layoute næste nummer er du meget velkommen til at maile os med eksempler på ting, du har lavet.

Vi sætter kvaliteten i det materiale, vi publicerer, meget højt. Derfor vil dit materiale blive redigeret og strammet op. Du vil have mulighed for at se det redigerede materiale, inden det publiceres.

Vi kan tilbyde dit materiale den plads, det kræver. Vi beskærer ikke i tekst og billedmateriale af pladsmæssige eller andre redaktionelle grunde, kun for at stramme op og gøre materialet bedre. Vi kan ikke tilbyde honorar for materiale der publiceres i TUMULT, da det er et nonprofit projekt. Da magasinet ligger tilgængeligt for alle på Tumultmag.com, vil du til gengæld få stor eksponering.

Hvis du er interesseret i at bidrage på andre måder, er vi åbne for forslag. Det kan være design af hjemmeside eller merchandise, udvikling af Facebookside, events eller noget helt femte.